Решение № 57 /12.06.2020 г. по гр. д. № 54/2020 г.

 

Съдия докладчик: Славка Кабасанова

 

Производството е по реда на чл. 28 от Закона за закрила на детето. /ЗЗДет/.

НАСТАНЯВА детето Л.Н.К. ЕГН ….., родена на .г. . в гр.П., с майка Н.Н.К. ЕГН .... и баща-…….., в приемното семейство на Т.И.К., ЕГН ..... и И.Д.К., ЕГН ...., с постоянен и настоящ адрес: с....., ул."..." № ..., общ.Ч., обл.С., до настъпване на основание за промяна или прекратяване на мярката за закрила, но не по-късно от една година от датата на влизане в сила на съдебното решение.

НАСТАНЯВА детето И.Г.Б. ЕГН ...., роден на .....г. в гр. П., с майка Н.Н.К. ЕГН ...., и баща Г.Р.Б., ЕГН .....,  в приемното семейство на Т.И.К., ЕГН ..... и И.Д.К., ЕГН ...., с постоянен и настоящ адрес: с....., ул."...." № ..., общ.Ч., обл.С., до настъпване на основание за промяна или прекратяване на мярката за закрила, но не по-късно от една година от датата на влизане в сила на съдебното решение.

ПОСТАНОВЯВА съгласно чл.20 от Наредбата за условията и реда за кандидатстване, подбор и утвърждаване на приемните семейства и настаняване на деца в тях при необходимост, установена от Дирекция социално подпомагане гр. Смолян, отдел “Закрила на детето”, да се ползва социалната услуга-“заместваща приемна грижа” за двете деца Л.Н.К., ЕГН ..... и  И.Г.Б. ЕГН .....

Решението може да бъде обжалвано пред Смолянски Окръжен съд в едноседмичен срок от връчването му.